Skip to main content

Kære sæsonkortholder i FC Helsingør 

Der er nu åbnet for fornyelse af sæsonkortene.

Der er nogle ting I skal være opmærksom på:

– I skal bruge samme login som sidste år, dvs. samme mailadresse og kodeord.

– De sidste par år har vi haft en del udfordringer med levering gennem Post Danmark. Derfor vil I i år kun kunne afhente kortet på enten vores kontor på H.P. Christensens Vej 1, eller på Stadion til kampdag.

(Hvis I vælger levering med post, vil det stadig ikke blive sendt, men I vil blive trukket penge for fragt, så lad være med det!)

– I skal gå ind via følgende link, hvor I kan forny kortet, og betale for det: https://shop.fchelsingor.dk/da/saesonkort/fornysaesonkort

– Hver sæsonkortholder kan medbringe ét barn under 16 pr kamp, ligesom sidste år. Der skal stadig skrives ind med navn/email på barnet. Vær sød først at skrive ind fra næste uge, da det er samme adresse som I fornyer sæsonkortene på.

MEN: Hvis du/I var oppe på vores kontor og købe et direkte fra os sidste år, skal kortet laves heroppe igen. De kan IKKE fornys via nettet, har vi desværre måtte konstatere.
Vi har åbent fra 10-16 fra på mandag og alle dage i næste uge, hvor I kan kigge op og forny jeres kort, eller hente det kort I har fornyet.
Alternativt kan I ringe herop mellem 10-16 man-fre næste uge og forny det over telefonen, og så lægger vi det til jer til afhentning på Stadion til en af de første hjemmekampe. Alle kort der ikke er afhentet på kontoret, vil blive lagt i “kassen” på stadion. De ligger i det navn som der står på kortet.
Der er stadig ikke åbent for salg af nye kort. Mere info følger i starten af næste uge.