Skip to main content

Bliv partner

Vil du være partner i FC Helsingør og støtte byens sportslige flagskib?

ET VIGTIGT MØDESTED I BYEN

Hele universet omkring FCH byder på et væld af sociale og professionelle oplevelser – store som små. Vi mødes på kryds og tværs til førkampsarrangementer, partner- og netværksmøder samt på lægterne når vi hepper på drengene.

Vi lærer hinanden rigtig godt at kende og drager nytte af dette kendskab i vores daglige arbejde ude i partnervirksomhederne.  Det har en indbygget charme at kontakte en virksomhed fra området og vide at vi har opbakningen og fællesskabet omkring FCH til deling.

Bliv kontaktet af Henriette Hansen (partnerchef)

Lokale hjerter der banker for fodbolden

Mange lokale kræfter er stolte når FCH opnår resultater eller viser fremgang på den ene eller den anden måde. Glæden og stoltheden viser også sit ansigt når vi går til kamp og når vi før kampen har tid til at tale om tiltag der kan sikre yderligere fremgang for klubben organisatorisk og sportsligt.

FC Helsingør på landkortet

FCH har de senere år ligget lige omkring oprykningsstregen til Superligaen. En superligaplacering vil naturligvis give stor synlighed til hele byen, til gavn for de fleste erhverv og for udviklingen af Helsingør Kommunes kulturprofil. Men spændingen fejler ikke noget når  man kæmper med i toppen af 1. division og kvaliteten er langt hen ad vejen i top.

Bliv partner eller aktionær

Om at blive partner

Som partner er man stærkt engageret i FCH og har derfor også de bedste muligheder for eksponering via bandereklamer, bannere på stadion og LED lysreklame. Derudover har man mulighed for at tilrettelægge sin eksponering via spillere og sammen med klubben ligge en fælles strategi for, hvordan eksponeringen udnyttes bedst muligt via alle FCH’s kanaler.

Som partner vil man ydermere have fordelagtige forhold i forbindelse med FCH’s arrangementer og har mulighed for faste pladser både på stadion og i SparNord Loungen under kampe. Specifikke vilkår aftales nærmere for individuelle partnere.

Om at blive aktionær/investor

Med en investering i FC Helsingør bliver man en del af investorkredsen og kommer dermed helt ind i maskinrummet bag klubben. Man er med til at forme klubbens strategi og er med til at hjælpe klubben med at opnå målene i arbejdet med vores visioner for fremtiden. Man engagerer sig i alle grene af klubben og tror på projektet og tager samtidig del i alle vores succeshistorier, både på og uden for banen. Specifikke vilkår aftales nærmere for individuelle investorer.

Partnere udtaler sig

“Som lokal håndværker og fodboldenthusiast er det en stor glæde og fornøjelse at være en del af ‘familien' bag FC Helsingør. Jeg har fulgt FCH igennem mange år - i tykt og tyndt - og for mig at se er den lokale opbakning altafgørende for at klubben kan holde et niveau der er attraktivt for fans og alle os der støtter op med økonomiske bidrag. Personligt har jeg glæde af det netværk jeg dermed er en del af og som dyrkes omkring klubben. Professionelt giver det også pote på den måde at folk ved hvem de skal ringe til når de oplever udfordringer indenfor mine fagområder. Jeg glæder mig til hver eneste kamp og nyder alle de glade ansigter jeg møder på stadion.”

Thomas LarsenIndehaver, Ejv. Larsen & Søn

Bliv partner i dag

PARTNERCHEF
HENRIETTE HANSEN

+45 26819457HH@FCHELSINGOR.DK