Skip to main content

Efter 2 sæsoner i FC Helsingør, har klubben og Jeppe Kjær besluttet at opsige kontrakten. Jeppe skrev kontrakt med FC Helsingør i juli 2019 og har lige siden spillet 34 kampe og har scoret 28 mål for klubben. Efter 2 år i FC Helsingør har Jeppe Kjærs indstillet sin fodboldkarriere grundet hans alvorlige knæskade.

“Først og fremmest er jeg naturligvis ked af at det stopper nu,” Kjær siger. “Det gør ondt. Jeg har været virkelig glad for mine år i Helsingør hvor jeg har fundet en rigtig fin balance ift. elitesport og familieliv, hvor der har været plads til begge dele. Det har jeg sat virkelig stor pris på. Der er sket sindssygt meget, både sportsligt og organisatorisk, fra da jeg startede og indtil nu. Og samtidig så føler jeg ikke helt at jeg nåede at gøre det helt færdigt- og det er jeg rigtig ærgerlig over.


“Samtidig så vil jeg også benytte lejligheden til at sige tak til alle i og omkring FCH. Det er en klub og by med et kæmpe sportsligt potentiale- og med nogle personer internt i klubben der bare grundlæggende er nogle gode mennesker.”

Han slutter som den 2. mest scorende spiller i FC Helsingørs historie.

“Jeppe er den mest professionelle fodboldspiller jeg nogensinde har arbejdet sammen med, og jeg ønsker ham alt held og lykke med hans fremtid. Han vil altid være en vinder, uanset hvilken vej han går,” cheftræner siger Morten Eskesen

“Jeppe har været en stor del af succesen for FC Helsingør de sidste to år,” Sportslig ansvarlig Brian Gellert siger. “34 kampe og 28 mål siger det hele. Udover det har Jeppe været en topprofessionel spiller og er et fantastisk menneske. Altid klar til at kæmpe for de hvide og blå farver. Han gav alt for denne klub og vil for altid være en stor, stor, stor del af klubbens historie i de kommende år. Vi er så taknemmelige for at vi var så heldige at have ham i 2 år.

Tak for din kæmpe indsats i klubben og vi ønsker dig held og lykke fremover!

“Jeg kommer naturligvis til at følge med fra sidelinjen og glæder mig til at sidde på stadion i maj næste år og se drengene spille oprykningskamp,” Kjær siger.