Skip to main content

Han blev dobbelt målscorer i onsdagens 2-2 kamp mod Esbjerg, men allerede inden den gode præstation havde Oliver Kjærgaard sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med FC Helsingør, der binder ham til klubben frem til sommeren 2022.

Sportschef Brian Gellert fremhæver Kjærgaards professionalisme:
– Oliver har som mange andre af vores unge spillere taget meget store skridt på kort tid. Det er en fornøjelse, at han har forlænget sin aftale med os. Oliver er topprofessionel og dedikeret, og han har i det sidste halve år været en stor del af, at vi nu er et top-16-hold i Danmark, med vigtige mål og assists. Det er helt og aldeles Olivers egen fortjeneste, at han har arbejdet sig til en forlængelse. Han har arbejdet stenhårdt og professionelt med både sin fodbold og sin fysik, og er på den måde et forbillede for de unge i Helsingør og omegn. Hvis man vil noget med sin fodbold, så kan man se på en Oliver Kjærgaard hvordan det skal gøres.

Kjærgaard selv glæder sig til at lægge yderligere på næste sæson:
– Jeg havde en lidt hård tid i Norge (Kjærgaard spillede to år i Tromsø, inden han vendte hjem til DK), men at komme hjem til Helsingør har givet mig spilleglæden tilbage. Det har været fedt at få den genoplivet. Jeg er glad for samarbejdet mellem trænerne, den sportslige ledelse og mig i de sidste par år, jeg ser især tilbage på denne sæson med stor glæde. Det har været dejligt at spille noget af den slags fodbold jeg gerne vil spille. Jeg vil gerne blive ved med udvikle mig som jeg synes jeg har gjort det, og blive bedre fra kamp til kamp. Fremadrettet skal jeg lægge selvtillid på, og blive endnu bedre til at levere mål og assists, samt være kampafgørende. Det er det store mål for næste år, og det bliver spændende at starte op med næste sæson.

Oliver Kjærgaard har spillet 35 kampe for FC Helsingør, med syv mål og fire assists til følge

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk