Skip to main content

Arbejdet med at sammensætte truppen til næste sæson er i fuld gang. I går kunne vi meddele at Oliver Kjærgaard havde forlænget sin kontrakt, og i dag er det venstrebacken Nicklas Mouritsen, der har lagt yderligere et år til sin kontrakt, der nu udløber i sommeren 2022.

Sportschef Brian Gellert roser venstrebackens indstilling:
– Nicklas er en type der har prøvet lidt af hvert, men som vi havde en rigtig god fornemmelse for. Vi tog ham ind på et tidspunkt hvor vi manglede bredde på backpladserne, og fra dag ét faldt han lynhurtigt til. Vi samler gerne på de her drenge, der har den der professionalisme helt ind i deres sjæl, og vil arbejde stenhårdt for at opnå noget med deres fodbold, og det blev hurtigt tydeligt at Nicklas passede perfekt på den profil.

– Hvis han fortsætter som han har gjort indtil videre, har vi sikret os en fantastisk fodboldspiller i sin bedste alder, der oven i købet sagtens kan udvikle sig yderligere i vores miljø. Jeg vil gerne i den forbindelse anerkende Nicklas´ agent, Simon Friis, der var en rigtig god medspiller på at få Nicklas til klubben i første omgang. Simon kunne se, at vi ville være et godt match. Det glæder mig meget, at vi nu kan belønne Nicklas efter et fremragende halvår med en ny og forbedret aftale.

Niclas Mouritsen kom til i vinterpausen fra Skive IK, og har nydt det første halve år i klubben
– Jeg føler at jeg er et rigtigt godt sted, og synes det her første halve år har været sindssygt godt. Der bliver spillet en form for fodbold i FC Helsingør som jeg godt kan lide, og hvor en spillertype som mig kan komme til at præstere. Det ville være svært at sige nej til at fortsætte den rejse vi er på.

– Jeg synes også jeg udviklet mig som spiller. Jeg har været i en del klubber, men fra dag ét her, synes jeg at jeg har lagt på mit spil. Men selvom jeg har udviklet mig, er der også ting jeg skal udvikle yderligere næste år. F.eks. er mål og assists noget af det jeg gerne har villet føje til mit spil. Det har jeg haft fokus på, og trænet efter. Så det er en dejlig følelse at det er kommet til her i slutningen af sæsonen, og det vil jeg gerne arbejde endnu mere med i næste sæson, både i kamp og til træning. Der forventes i det hele taget meget af mig og de andre til træningen, og det presser én til at præstere hver eneste dag. Det passer mig rigtigt godt, og det glæder mig, at vi er blevet enige om at fortsætte næste sæson også.

I sit første halvår i FCH har Nicklas Mouritsen spillet 16 kampe, med et mål og fire assists til følge.