Skip to main content

FC Helsingør og midtbanespilleren Oliver Kjærgaard har forlænget deres aftale med yderligere en sæson. FCH hentede den unge, centrale midt ind på en kort kontrakt, lige inden Coronavirusset lukkede ned for landet og fodbolden.

22-årige Kjærgaard kom til på en fri transfer, da hans kontrakt med norske Tromsø var udløbet.


Kjærgaard føler sig godt tilpas i Helsingør, og er glad for at kunne fortsætte:
– Vi har et rigtig godt sammenhold i truppen, samtidigt med at vi har opbygget en god vindermentalitet. Jeg føler at FCH er det helt rigtige sted for mig at udvikle mig. Jeg kan mærke at jeg i dén grad har rykket mig, både menneskeligt og fodboldmæssigt, og jeg har været meget glad for at FC Helsingør har givet mig chancen. Jeg føler, at jeg bliver bedre for hvert minut jeg spiller, og jeg har fået mere selvtillid. Det synes jeg også man har kunnet se, især i de sidste par kampe. Jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med NordicBet Ligaen, hvor vi godt ved, at vi skal være helt oppe på tæerne i alle kampe. Det bliver en udfordring, men det bliver også rigtig spændende.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert er glad for at få Kjærgaards underskrift:
– Det gik som vi havde håbet og planlagt med Oliver. Han har vist hvad han indeholder, og lagt på hele vejen igennem. Da vi vendte tilbage i forsommeren, nåede Oliver at få fem kampe i oprykningsspillet i 2. Division, og har i det hele taget imponeret både trænerteamet og holdkammeraterne med sin arbejdsomhed, sit gåpåmod og sine fodboldevner. Det har vi nu valgt at honorere med en kontraktforlængelse, som i dén grad er fortjent.

Oliver Kjærgaard er oprindeligt uddannet i Lyngby, og har spillet 13 U-landskampe for U18, U19 og U20-landsholdene.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk