Skip to main content

Den unge midtbanemand Frederik Juul Christensen har spillet stort set samtlige minutter for klubben i denne sæson, og hans hårde arbejde og store potentiale er blevet belønnet med en kontraktforlængelse. FC Helsingør og Frederik Juul har således forlænget kontrakten med yderligere to år, så den nu løber frem til sommeren 2024

Sportschef Brian Gellert er glad for underskriften fra Frederik Juul:
– Frederik passer perfekt ind på holdet, og i vores strategi. Han er en ung, hårdtarbejdende spiller med et stort potentiale, der for alvor har bidt sig fast på holdet i denne sæson. Han og Daniel Norouzi har været en af de mest stabile midtbaner i 1. Division, og nu har vi sikret os, at vi kan bygge videre på hans udvikling i de kommende sæsoner. Vi har høje forventninger til Frederik, og vi glæder os til at se ham tage næste skridt.

Fredrik Juul Christensen selv er også glad for at have fået fremtiden på plads:
– Klubben er inde i en rigtig god udvikling. Den rykker sig hele tiden i den rigtige retning, og jeg tror vi har potentiale til at spille med om de rigtigt sjove pladser.

Jeg er glad for at stå op om morgenen og tage til træning, jeg er glad for mine holdkammerater, og jeg har udviklet mig meget i min tid i klubben. Det har betydet meget for mig, at jeg har spillet så mange kampe som jeg har i år. Jeg vil især gerne fremhæve mit samarbejde med Thyge (Mikkel Thygesen, red.). Han kom til, da jeg ikke spillede så meget, men han har troet på mig fra dag ét, og har presset og motiveret mig hver dag, og rykket mig meget.

Nu har jeg fået fremtiden på plads, og så er det op til mig selv at tage det næste skridt i min udvikling.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk