Skip to main content

De af jer, der var på Stadion søndag eftermiddag, så Rasmus Ahrensbøll Sjøholm, eller “Ras” som han hedder internt i klubben, modtage prisen som årets Sparekassen Sjælland Talent.

Prisen gives til den FCH-spiller og Helsingør Elite Akademielev, der har udmærket sig mest i den forgangne sæson.

Akademidirektør, Kenneth Rasmussen:
– Rasmus er en lokal Snekkersten-dreng fra vores talentfulde årgang 2006, og har efterhånden været i klubben i en del år. Han er også en meget loyal og dedikeret spiller, der på trods af interesse fra andre klubber, har valgt at blive her i Helsingør.

Rasmus er altid meget pligtopfyldende i skolen, hvor han uanset sine mange timer på fodboldbanen, har leveret en flittig og pligtopfyldende indsats. Han er ydermere vellidt blandt sine skolekammerater, hvor han betragtes som en loyal og god ven.

På banen har Rasmus altid været en af det mere bærende kræfter på sin årgang, hvor han altid har gået forrest i forhold til arbejdsindsats til træning og kampe. Rasmus er en meget alsidig offensiv spiller, som har en god teknik og stor spilforståelse og er god til at sætte sine medspillere op og sidst men ikke mindst – også selv kan putte bolden i kassen!

Han har også en stor selvdisciplin som gør at han altid er velforberedt, ofte ser man ham selvtræne, hvor han b.la. her udnytter morgentræningen i skolesamarbejdet, på bedste vis. I hverdagen ser man altid Rasmus som en af de første der kommer til træning og en af de sidste der går hjem igen, som et godt eksempel for andre – derfor er det ekstra meget fortjent at han modtager denne pris.

Stort tillykke til Rasmus Ahrensbøll Sjøholm.

Der skal fra FCH Talent Akademi også lyde en stor tak til Sparekassen Sjælland for støtten til denne pris og ikke mindst en tak til Mr. August og Craft for de fine gaver.