Skip to main content

Den unge kant- og offensivspiller Liam Jordan kom til FC Helsingør i vinters på en kort kontrakt, der løb frem til sommer. Men både klub og Liam har været så glade for samarbejdet, at kontrakten, der stod til udløb den 1. juli, nu er blevet forlænget med to år.

Liam Jordan selv har fundet sig rigtigt godt til rette i FC Helsingør:
– Min tid i FC Helsingør har overgået mine forventninger. Jeg synes jeg har udviklet mig rigtig godt, og er kommet ind i et stærkt miljø med et stærkt coachingset-up. Jeg havde nok brug for luftforandring og FC Helsingør har vist sig som det helt rigtige for min udvikling som fodboldspiller. Der er plads til at man kan spille på sine kompetencer her, og udvikle det der gør én rigtig god. Man viser tillid til spillere, der kan afgøre kampe. F.eks. Jeppe Kjær er et godt eksempel på en spiller, der har fået lov til at udnytte sine styrker her, og som jeg som ung spiller har kunnet læne mig og ad, og blive inspireret af.

– FCH har vist mig tillid, og har vist at de er glade for at have mig, og jeg er sikker på, at det er det rigtige sted for mig at udvikle mig yderligere. Jeg er blevet bedre i mine offensive løb i min tid her, hvilket også hænger sammen med den måde vi spiller fodbold på og den spillestil vi har, der passer rigtigt godt til mig som spillertype. I næste sæson er mit mål bl.a. at arbejde på mine udfordringer én-mod-én, og blive bedre til den del af mit spil. Jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe klubben, og at klubben kan hjælpe mig, så vi kan opnå et fælles mål om en topplacering i næste sæson også.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert er glad for at have sikret den hurtige offensivspiller:
– Liam har noget individuel kvalitet, som der er langt imellem i første division. Han er hurtig, driblestærk og målsøgende. Han er en spiller der passer perfekt til vores strategi med unge fodrappe spillere, der kan læne sig op ad en kerne af erfarne spillere, som de kan lære fra. Han er faldet utroligt godt til, og vi forventer endnu mere fra ham i de næste sæsoner.

22-årige Liam Jordan har spillet 14 kampe i foråret, med to mål og to assists til følge.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk