Skip to main content
Superligaen og 1. Division er stadig undtaget fra Covid 19-Restriktionerne, da det vurderes, at det er sikkert at gå til fodbold udendørs, med de tiltag der allerede er indført.

Derfor vil kampene mod Esbjerg og Viborg blive afviklet som de andre kampe i efteråret. Dvs. med 500 mennesker på Stadion, kun adgang for sæsonkortholdere og sponsorer, afstand på siddepladserne og opmærksomhed på afspritning osv.
– Vær opmærksom på, at etableringen af Covid-19-testcenter i Helsingør Hallen kan give en del trafikale problemer omkring Gl. Hellebækvej hen over weekenden.
Det vil således være meget begrænset med pakeringspladser, da størstedelen vil være optaget af dem, der står i kø for at komme ind og blive testet.
Derudover vil vi gerne opfordre alle til så vidt muligt at bruge mundbind både på vej ind på stadion, samt i køerne, og at man ikke blander sig med dem der står i køen til test, også selvom det er 25 år siden man har set Oda fra parallelklassen.
Vi vil gerne opfordre til, at man selv tager ansvar for ens medfans, og tænker over ens opførsel.
– Hold afstand i køerne.
– Tag gerne mundbind på i køer, og på vej til og fra ens sæde.
– BLIV HJEMME, hvis du føler dig sløj, eller nogen du bor sammen med er syge.
– Alle henvisninger fra kontrollører skal følges, også selvom det “ikke var sådan sidst”. Der kan være justeringer på dagen.
Hav omtanke for jer selv og de andre omkring jer, og kom og bak op om holdet i de sidste to kampe inden en laaaang vinterpause. Vi har varm kaffe og kakao i kioskerne. Dørene åbner kl 14.00 søndag for sæsonkortholdere, og 13.30 for sponsorer med indgang gennem loungen (der vil være lukket for udskænkning i loungen, grundet Corona).