Skip to main content

Kampen mod HB Køge i fredags blev kostbar for to af FC Helsingørs mest erfarne spillere. Både Jeppe Kjær og Jonas Henriksen pådrog sig hver deres meniskskade i kampen, har scanninger i denne uge bekræftet.

Jeppe Kjær var fattet, men ærgerlig da han fik den nedslående nyhed:
– Jeg kunne mærke allerede da jeg gik ud i kampen i fredags, at der var noget der ikke var som det skulle være. Nu har vi så fået svar på scanningen, og det var desværre som vi frygtede en skade på menisken, der kræver en operation. Så den skal jeg have overstået så hurtigt som det kan lade sig gøre, så jeg kan komme i gang med genoptræningen. Vi har heldigvis en dygtig fysioterapeut, der kan hjælpe med den del. Men der går desværre nok minimum et halvt års tid, inden jeg er tilbage på banen igen.

Jonas Henriksens skade er muligvis ikke helt så slem som Jeppe Kjærs, men det var heller ikke gode nyheder, der ventede den erfarne back efter scanningen:
– Menisken var skadet, som frygtet. Vores egen læge har kigget på det, og snakket om, at der er chance for, at jeg måske kan undgå en operation. Men det ser stadig ikke helt godt ud, desværre. Det ligner også seks måneders pause til mig.

Begge spillere forventes som nævnt at være ude resten af sæsonen 2020/2021.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk