Skip to main content
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]
Carsten Rasmussen, Torben Nielsen, Jesper Jul, formand Niels Jørgen Larsen og kasserer Johnny Mikkelsen fra VTF

2019 startede med gode nyheder for FCH, da vi kunne tilføje endnu en samarbejdsklub til FC Helsingørsprojektet. Den 5. januar skrev Vejby-Tisvilde Fodbold under på en samarbejdsaftale, der knytter dem til FCH-projektet fremover.

Lørdag var der indkaldt 25 trænere/ledere i klubben til en workshop, hvori FC Helsingør deltog med 2 personer. Det var en spændende dag der var med til at give FCH et rigtig godt indblik i, hvor velorganiseret og velfungerende en klub VTF er. Efter workshoppen skrev VTF og FCH under på aftalen om samarbejdet.

FCHs T+ træner, René Lybek Hansen:
Vi er utrolig stolte af, at vi kan indgå dette samarbejde med VTF. Det fortæller os, at vi gør en forskel i vores daglige arbejde med børnefodbolden i regionen, og det er vigtigt for os, at samarbejdet er baseret på gensidig tillid, og at samarbejdet med vores klubber går begge veje.

VTF-formand Niels Jørgen Larsen udtaler:
– Vi har haft en god dialog med FCH gennem næsten et år og glæder os til et samarbejde, hvor nærhed er et nøgleord. Vi ser ikke mindst frem til det udbytte, som vores trænere får ud af kontakten til staben i Helsingør. En inspiration som vil gå direkte videre til spillerne.

René Lybek Hansen er meget begejstret for at Vejby Tisvilde Fodbold er klub nummer 18 i FC Helsingør-fællesskabet:
– Det handler om at skabe gode miljøer til fodboldspillere i vores Nordsjællandske region. Vi er i FCH meget stolte af, at alle fodboldklubber i Helsingør kommune bakker op om FCH, samt at vi nu har indlemmet den 7. klub i regionen udenfor Helsingør Kommune. Det giver os et stærkere og stærkere fundament for at udvikle fodboldspillere og rekruttere talenter i regionen her i Nordsjælland. Nu dækker FC Helsingør helt fra Espergærde i Øst til Skævinge i Syd, ud til Vejby-Tisvilde i Vest, og op til Helsingør i nord.
Det er vigtigt for FC Helsingør, at et samarbejde går begge veje, så vi gør meget ud af at skabe nærhed og dialog med vores samarbejdspartnere. Derfor har VTF blandt andet fået tilknyttet en FCH-konsulent, der minimum hver 5. uge skal være i kontakt/dialog med VTF om hvad VTF har brug for, og de ønsker vi kan hjælpe hinanden med, til fælles gavn og glæde for både Vejby-Tisvilde Fodbold og for hele FC Helsingør.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]