Skip to main content

FC Helsingør starter transfersæsonen med en kontraktforlængelse. Venstrebacken Frederik Bay har underskrevet en ét-årig forlængelse af den aftale der ellers udløb til sommer, og han spiller dermed i den lyseblå og hvide trøje halvandet år frem.

Cheftræner Peter Feher er glad for forlængelsen med den talentfulde back:
– Bay kommer med en masse energi og en god teknik, og indimellem scorer han også nogle pragtfulde mål. Han er en spiller, der har valgt at blive og tage handsken op i en lidt svær periode for klubben, og som arbejder hårdt for tingene. Han holder et højt bundniveau, og er en rigtig god repræsentant for de værdier, vi gerne vil have i FC Helsingør, og han er en vigtig spiller for os, så det er dejligt at vi kan forlænge samarbejdet mindst et år endnu.

Trods sine kun 21 år har den unge forsvarsspiller rundet de 60 kampe for FC Helsingør, siden han i 2017 skiftede fra FC København. Direktør Janus Kyhl sender roser efter Frederik Bay:
– Det er altid dejligt, når en spiller vi så et stort lys i allerede som helt ung, forløser sit talent. Frederik har siden han kom til Helsingør leveret en dedikeret og professionel indsats, og alene det antal kampe han har spillet de sidste par år, viser til fulde at han er en af vores succeshistorier. Nu skal Frederik bygge ovenpå, og vise at han er en spiller der kan gå forrest og tage det næste skridt i sin karriere. Vi er meget begejstrede for, at den udvikling bliver i FCH-regi.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk