Skip to main content

 

FC Helsingør har skrevet kontrakt med det unge offensivtalent Lucas Haren. Den 21-årige spiller kommer til fra Hellerup IK, hvor han har spillet det sidste halve år.


Før det har Lucas spillet som ungdomsspiller i KB, HIK og FC Nordsjælland, og som seniorspiller i HIK og Randers FC. Lucas kommer til med Superligaerfaring, da han således nåede en lille håndfuld kampe i Randerstrøjen, inden han i sommer vendte tilbage til HIK i jagt på mere spilletid.

Lucas selv kommer med selvtillid til FCH:
– Jeg fandt spilleglæden igen i HIK efter min tid Randers, der var præget af uroen i klubben, især til sidst. Jeg har snakket med Janus og FC Helsingør et stykke tid, og jeg glæder mig til at blive del af projektet, og jeg føler mig klar til næste udfordring i min karriere. Jeg har jo spillet under Peter i HIK, og han er både en fin fyr og en meget dygtig og detaljeorienteret træner.
Mine styrker er fart og målfarlighed. Jeg kan spille alle de offensive pladser, men har primært spillet kant i min seniortid. Jeg glæder mig til at starte op i Helsingør, og give den fuld gas for FCH.

Direktør Janus Kyhl glæder sig også over tilgangen:
– Lucas er en spiller vi har ”flirtet med” et stykke tid. Han er en ung spiller, der har gjort det rigtig godt i HIK, og som vi har haft på blokken før, også inden Peter kom til. Vi er meget tilfredse med, at han har valgt vores projekt, og han passer perfekt ind i vores filosofi. Han er en spiller, der kan give os den øgede konkurrence i front vi gerne vil have, og som kan udfylde flere forskellige roller offensivt. Samtidigt er han en spiller, der kender Peters måde at spille og træne på, og hvor de ikke skal bruge tid på at føle hinanden for meget på tænderne. Vi ved hvad vi får i Lucas, og det er en ung, talentfuld spiller, som vi venter os en del af allerede i foråret.

Lucas Haren tiltræder 1. januar, og har fået kontrakt frem til sommeren ’21.

Fotos: FC Helsingør