Skip to main content

Den unge offensive midtbanespiller Alexander Lyng fejrede i dag sin 15-års fødselsdag med at sætte sin signatur på en kontrakt med FC Helsingør.

Alexander Lyng selv er klar i mælet, om hvorfor han har skrevet under med FC Helsingør, hvor han har spillet det sidste halvandet år:
– Det har jeg, fordi FCH er en god klub. Vi har gode træningsforhold, og jeg har det rigtig godt med mine træningskammerater, og nogle rigtig fine trænere. Det er en klub, hvor jeg kan udvikle mig og blive bedre.

Talentchef Kenneth Rasmussen sender pæne ord efter den unge offensivspiller:
– Alexander er en spiller med et stort potentiale, så derfor var det oplagt at han var en af dem vi ville sikre for fremtiden. Han er en spiller, der har en naturlighed i sin omgang med bolden. Han er teknisk dygtig, og er ikke bange for at have bolden. Fra sin position på den offensive midt kan han både sætte angreb op, men er også dygtig til at afslutte dem selv.

– Alexander har været gennem en rigtig god udvikling hos os, og udviser mere og mere ansvarlighed og modenhed i forhold til sin fodbold.  Fortsætter han den positive udvikling, og formår at kombinere hårdt arbejde og en ydmyg tilgang til tingene, kan han godt nå langt med sin fodbold.

Alexander Lyng spiller til daglig på FC Helsingørs U17-hold.

Foto: FC Helsingør