Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

Søndagens kamp mod Horsens flyttes til Farum

By 14/02/2018januar 24th, 2022No Comments

Vinteren er over Danmark, og desværre har det medført at banen på Helsingør Stadion er frosset til. Den lange frostperiode har gjort, at det tæppe vi har købt til banen ikke har kunnet holde banen frostfri. Derfor har Helsingør Kommune vurderet, at banen med stor sansynlighed ikke bliver klar til kamp søndag.

FC Helsingør har hele dagen i går og i dag arbejdet på af finde en løsning, så kampen kunne afvikles. Et tilbud om at låne Gentofte Stadion måtte afslås, da det ikke lever op til Divisionsforeningens krav om tilskuerpladser. FC Helsingør havde også tilbudt at afvikle kampen i Horsens, men her vurderedes det at det ville give Horsens for stor en fordel sportsligt at spille to hjemmebanekampe mod samme modstander.*


Dermed er det tilbageværende løsningsforslag at kampen spilles på en alternativ ”hjemmebane” på FC Nordsjællands Right to Dream Park i Farum.

FC Helsingørs direktør Janus Kyhl udtaler:
Vi er naturligvis meget, meget kede af, at kampen ikke kan afvikles i Helsingør. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ville strække os meget langt for ikke at skuffe vores hjemmepublikum, især når det drejer sig om vores forårspremiere på hjemmebane. Vi er desværre, til trods for hvor meget vi har flyttet os det sidste års tid, stadig udfordret på de fysiske rammer. De løsningsforslag vi har arbejdet på, har ikke kunnet blive godkendt fra Divisionsforeningen, så vi lejer os ind på Right to Dream Park i stedet.

Jeg vil gerne opfordre til, at så mange af vores fans som muligt tager turen sydpå til Farum. Ikke kun for at støtte op om holdet, selvom det selvfølgelig er det vigtigste. Men også fordi lejen af Right to Dream Park medfører en ret betydelig ekstraudgift for klubben. Bare det, at folk møder op og køber en billet vil gøre en meget stor forskel for os, så jeg vil gerne sige til vores fans: Vi har brug for jer! Kom og støt op om holdet og om klubben. Jo flere, jo bedre, så vi kan stå sammen om at revanchere weekendens nederlag, og vise at Helsingør står bag sit fodboldhold.

Alle allerede købte billetter samt sæsonkort giver adgang til kampen. Hvis man køber billetter via vores hjemmeside, gælder de også til kampen.

Til kampen på søndag åbnes 3 tribuner.

AC Horsens fans vil blive placeret i egen sektion bag målet (B tribunen)
FC Helsingørs fans vil blive placeret bag målet på D tribunen
VIP gæster vil blive placeret i separat afsnit på A tribunen
Neutrale gæster samt øvrige placeres på A tribunen

Gæster til VIP Arrangement før kampen bedes benytte indgangen til Farum Park Hotel. Arrangementet afholdes i Sepp Lounge.

*RETTELSE. FC Helsingør arbejdede med forskellige scenarier, hvor man flyttede kampen til et af de backupstadions FC Helsingør har opgivet til divisionsforeningen, bl. a. Casa Arena og Right to Dream Park. Vi var derudover i dialog med flere andre klubber, deriblandt Lyngby Boldklub og HIK. Vi var enige med divisionsforeningen i at det ville give Horsens en uretmæssig fordel at flytte kampen til Casa Arena (ordet “tilbudt” skulle nok i stedet have været “foreslået”, og det var kun i fald andre scenarier ikke kunne komme i spil), og vi arbejdede primært med løsninger på Sjælland, også for vores fans skyld, inden valget faldt på Right to Dream Park. Vi beklager, hvis dette ikke fremgår tydeligt nok af den oprindelige artikel.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk