Skip to main content

Oprustningen frem mod sæsonstarten er allerede begyndt, og den første forstærkning er en gammel kending. Ricki Olsen vender således tilbage til FC Helsingør, efter et enkelt år i HB Køge. Den erfarne højreback har spillet 98 kampe og scoret syv mål for FCH, så det er en mand der kender holdet, der vender tilbage.

Det var gensynsglæde der prægede Ricki Olsen, da vi talte med ham:
– Jeg har været væk et års tid, så jeg har lige talt med kaptajnen, Andreas (Holm, red.), om klubben og de nye ejere, og der har jeg kun hørt gode ting. Værdierne og klubben er jo den samme, der er jo bare andre folk i spidsen, så jeg er sikker på det bliver godt. FC Helsingør er jo lidt blevet min klub i Danmark, så det føles godt at være tilbage, og nu er det altoverskyggende mål selvfølgelig at spille os tilbage i første division. Jeg glæder mig bare til at komme i gang.

Chefscout og sportslig ansvarlig Brian Gellert:
– Da muligheden opstod for at få Ricki tilbage, var alle i den sportslige sektor enige om, at det var en god ide. Han kender klubben, og var en populær skikkelse i omklædningsrummet i alle de sæsoner han var her.

Ricki er garant for altid 100% dedikeret indsats, han er meget professionel i sin tilgang til fodbolden, og er en vindertype, der altid vil vinde for enhver pris. Han kommer med noget modenhed og erfaring, som vores unge spillere kan læne sig op ad, og det har været vigtigt for os at supplere truppen med nogle ledere, der kan sætte et godt eksempel for de unge, og gå forrest i både kamp og til træning. Der ved vi hvad vi får hos Ricki, og vi er rigtig glade for at have ham tilbage. Og så siger det også noget om troen på hele projektet, at en mand som Ricki vælger os, frem for de forespørgsler der var fra klubber i NordicBet Ligaen.