Skip to main content

Omid Namazi, der overtog tøjlerne efter Peter Feher i forårets sidste kampe, fortsætter som permanent løsning på cheftrænerposten i FC Helsingør i minimum et år endnu. Den erfarne amerikanske træner står således i spidsen for FCH en sæson mere.

Sportsdirektør Matt Barnes er gad for, at FCH har kunnet holde på Omid:

– Vi er begejstrede for, at det er lykkedes os at sikre os Omid Namazi for klubben i 2019/20-sæsonen. Omid er en fremragende tilføjelse til FC Helsingørfamilien og det projekt vi er ved at bygge op. Vi var klar over, at der skal et helt specielt sæt værktøjer hos en cheftræner til styre klubben ind i fremtiden, og Omid har det hele. Han har et fremragende CV, når det handler om at udvikle unge talenter, og han har omfattende erfaring med at lede og evaluere professionelle fodboldspillere og -hold.

– Omid har både den energi og den arbejdsmoral et genopbygningsprojekt som vores har brug for, og hans passion for fodboldspillet er smittende. Det er ingen tvivl hos mig om, at Omid og hans stab vil lykkes med at opbygge kulturen hos FC Helsingør, mens de samtidigt leverer en underholdende gang fodbold.  Vi er heldige, at vi har kunnet holde på én, der er så respekteret som træner og menneske. Vi byder Omid velkommen i klubben.

Omid er på ferie med sin familie lige nu, men vender tilbage til Danmark i næste uge for at gøre klar til opstarten til Anden Division.

Derudover bliver ligeledes amerikanske Brian O’Donnell ny assistenttræner i stedet for Brian Gellert, der allerede er overgået til en ny stilling i klubben som chefscout. Brian O’Donnell var på klubbens foranledning med til at træne FC Helsingørs førstehold sammen med Omid Namazi og Brian Gellert i de sidste kampe i forrige sæson. Den 56-årige amerikaner tiltræder ligeledes igen i næste uge, denne gang som en permanent tilføjelse til trænerstaben.


Brian O’Donnell

Billeder: Claus Birch, clausbirch.dk