Skip to main content

I en sæson, hvor der til tider var langt mellem de gode historier i FCH-regi, var Jonas Henriksen en af solstrålerne. Forsvarsspilleren spillede stort set alle kampe, og holdt et højt bundniveau hele sæsonen igennem. De gode præstationer er nu blevet belønnet med en et-årig forlængelse af kontrakten, så FC Helsingør også har glæde af forsvarsklippen i næste sæson.

Jonas Henriksen selv ser frem mod næste sæson:
– Jeg er glad for, at vi kunne få enderne til at passe sammen. Det var ikke sjovt at rykke ned, og vi spillere havde også et stort ansvar for nedrykningen. Så det føles rigtigt at skulle være med til at få klubben på ret køl efter nedturen. Vi skal lære af det her og komme stærkere tilbage, og det er jeg helt sikker på vi kan, så vi kan komme tilbage til første division med det samme.

Chefscout Brian Gellert er glad for at have forsvarsspilleren til rådighed en sæson mere:
– Vi er begejstrede for, at vi er lykkedes med at holde på Jonas. Han er en spiller, der efterhånden har prøvet lidt af hvert, og én som de unge kan læne sig op ad. I sidste sæson var han stort set fast mand, og var én af dem vi altid kunne regne med i kampene. Han bliver vigtig for vores hold i anden division.

28-årige Henriksen har spillet i alt 38 førsteholdskampe for FCH siden han kom til fra AB i sommeren ’17.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk