Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

Nederlag i velspillet træningskamp

By 13/01/2018januar 24th, 2022No Comments

Drengene fra FC Helsingør mødte lørdag eftermiddag lokalrivalerne fra FC Nordsjælland i en træningskamp på et iskoldt Farum Park. Det endte med et nederlag på 3-2, men der var bestemt tale om en kamp FCH havde ære af.

Trænerteamet stillede med to forskellige opstillinger i de to halvlege, og især i første halvleg havde Helsingør i lange perioder krammet på Nordsjælland. Der var debut til Douglas, der gik fint med i spillet, fungerede god i førstepresset, og havde et godt skud på mål efter et kvarter, der dog blev reddet på stregen.


FC Nordsjælland lurede mest på kontraer, men deres angribere blev gang på gang fløjtet offside, så det var ikke meget de nåede frem til i den første halve time. Efter 36 minutter havde Frederik Bay et stærkt forsøg på et langskud, men FCN-målmand Nicolai Larsen fik lige akkurat vippet den over mål.

Men efter 39 minutter var det imod spil og chancer alligevel FCN der kom foran. Et hurtigt opspil fangede FC Helsingørs forsvar højt i banen, og så kunne Assante og Ibrahim Sadiq kombinere sig til en hård, flad afslutning fra Sadiq, der sad helt ude ved stolpen.
1-0 FCN

Fra anden halvlegs start skiftede Helsingør næsten hele holdet, og om det var det der gav uro er svært at sige, men efter kun ti minutter havde FCN scoret yderligere to gange. Først var det den tidligere FCH-spiller Mads Aaquist, der smart spillede bolden videre med hælen i det lille felt, så Johansson upresset kunne sparke den ind til 2-0, og fire minutter senere sparkede Rothmann FCN på 3-0, da han sparkede hårdt og fladt i det lange hjørne.

Så så det ud som om kampen var lukket, men Helsingørspillerne fandt et ekstra gear, fik styr på kæderne, og gik i gang med at hente det tabte. Først sparkede Patrick Olsen et smukt, smukt langskud ind efter små 70 minutter, og efter 76 minutter forsøgte han sig igen. FCN-keeper Vindahl reddede denne gang, men skuddet røg ud til Melvin Frithzell, der klappede til bolden første gang, og scorede sit første mål i FCH-trøjen.

Til allersidst var Helsingør tæt på 3-3, da en afslutning efter noget klumpspil røg på FCNs overligger, men tættere på kom man ikke, og så sluttede det 3-2 efter en underholdende kamp.

Start-11er første halvleg (3-4-3): Vaporakis, Jørgensen, S. Henriksen, Gregor, Bay, Basse, P. Olsen, Adnan, Mortensen, T. Christensen, Douglas
Start-11er anden halvleg (3-4-3): Kappenberger, Fisch, Pascal, Malte, Matheus, P. Olsen, R. Olsen, Roepstorff, Holst, Frithzell, Stückler