Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

FC Helsingør hædret ved byens årlige sportsgalla

By 15/01/2018januar 24th, 2022No Comments

Ved Helsingør Kommunes store årlige Sportsgalla blev FC Helsingør hædret både for Superligaholdets præstationer i det forgange år, samt for den store udvikling ungdomsafdelingen har gennemgået.

Dagen startede stærkt, da FC Helsingør blev hædret som “årets klub” på ungdomssiden, for den rivende udvikling ungdomsafdelingen har gennemgået. Priskomiteen fremhævede bl.a., at man er gået fra T- til B-licens på U17 holdet, samt at man har formået at skabe et træningsmiljø med deltagende klubber og spillere fra hele Nordsjælland med et meget højt fagligt niveau. Talentchef Marc Thevis, og T+ træner og Topcenteransvarlig René Lybek modtog prisen med stolthed, og sendte omgående takken videre til de mange mennesker i klubben, der dagligt lægger et stort stykke arbejde i at få ungdomstræningen optimeret, og stræbe efter nye højder.

Om aftenen var der uddeling på seniorsiden, og prisen som “årets træner” gik til FC Helsingørs trænerduo Christian Lønstrup og Brian Gellert, for deres store arbejde med førsteholdet, og den overraskende oprykning til Alka Superligaen.


Christian Lønstrup og Brian Gellert modtager prisen som “Årets træner”

Også prisen for “Årets sportspræstation” gik til FC Helsingør, og både trænerteamet samt målmand Mikkel Bruhn og anfører Andreas Holm var på scenen for at modtage den fornemme hæder fra borgmester Benedikte Kiær. Andreas Holm kunne derefter præsentere gæsterne for FC Helsingørs sejrsråb, til stor morskab for de over 300 fremmødte.


“Åh Aluelle….”

Både trænerteamet og Andreas Holm sendte en stor del af takken for hæderen videre til staben omkring klubben, og ikke mindst de mange frivillige, hvis store arbejde er det fundament, der har gjort det muligt for FC Helsingør at konkurrere på højeste niveau.

Fotos: FC Helsingør