Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

FC Helsingør forlænger med anfører Holm

By 12/01/2018januar 24th, 2022No Comments

FC Helsingør har forlænget kontrakten med anfører Andreas Holm, der har lagt to år til den kontrakt der ellers stod til at løbe ud til sommer.

Andreas Holm er en af de mest erfarne spillere i truppen, og har været med hele vejen fra 2. division til Superligaen, siden han kom til i 2014. Han rundede således de 100 kampe for klubben i efteråret, hvor han nu er oppe på 101 kampe for klubben.


Det er med et stort smil Andreas Holm skriver kontrakten under:
– Jeg er glad for klubben, og glad for at være her, og det har jeg faktisk været fra dag ét. Det har været så fedt at være til at spille klubben op gennem rækkerne, og have haft en aktie i den stigende kurve vi har haft. Klubben har rykket sig hurtigere end jeg nogensinde har drømt om. Det har været en stor udfordring at spille i Superligaen og usammenligneligt med noget vi har prøvet før. Det er det man drømmer om og arbejder på, så det har været fantastisk. Jeg har døjet lidt med en skade sidst på efteråret, men træner fuldt med nu og er klar til de vigtige kampe til foråret. Klubben har stadig potentiale for at udvikle sig endnu mere, og det vil jeg være med til.

For direktør Janus Kyhl lå forlængelsen lige til højrebenet:
– Det er en helt naturlig forlængelse, der har været i støbeskeen et stykke tid. Det er også en vigtig forlængelse, og et vigtigt signal, eftersom Andreas har været med på hele turen og betyder rigtigt meget for klubben og for hele miljøet heroppe. Han er en meget professionel spiller og han fylder meget i omklædningsrummet på den gode måde, så det var dejligt at vi kunne finde hinanden.

Foto: FC Helsingør