Skip to main content

De af jer, der var på Stadion onsdag aften, så Mathias Christensen, eller “Mac” som han hedder internt i klubben, modtage prisen som årets Sparekasse Sjælland Talent.

Prisen gives til den FCH-spiller og Helsingør Elite Akademielev, der har udmærket sig mest i den forgangne sæson.

Mac er en lokal Helsingørdreng, der efterhånden været i klubben i en del år, og han har fra start været en meget hårdtarbejdende og dedikeret spiller både på og udenfor banen. Som fodboldspiller har Mac virkeligt udviklet sig meget positivt, specielt efter han blev U19 spiller. Han har lagt mange nye lag på sine fine tekniske evner og gode spilforståelse. Mac har igennem sin store vilje og gå-på-mod accelereret sin udvikling så meget, at han allerede som U19 spiller har trænet fast med førsteholdet det meste af dette år. Han fik sin førsteholdsdebut i den vigtige 3-0 sejr hjemme over Thisted, og fik også spilletid i onsdagens kamp mod AB, hvor han spillede det meste af 2. halvleg i 3-1 sejren.

Udover at spille i FCH, går Mac på Helsingør Elite Akademi, hvor han har optimale muligheder for at kombinere sin fodbold og skole.

Mac er altid meget pligtopfyldende i skolen, hvor han uanset sine mange timer på fodboldbanen, har leveret en flittig og pligtopfyldende indsats. Han er ydermere vellidt blandt sine skolekammerater, hvor han betragtes som en loyal og god ven.

Stort tillykke til Mathias “Mac” Christensen.

Foto: Torben Sørensen, Kalabas.dk