Skip to main content

 

FC Helsingør har ansat den 45-årige Kenneth Rasmussen som talentchef. Han kommer til fra en stilling i DBU Elite, og har før det arbejdet i FC Nordsjælland i 13 år, hvor han virkede som A+ Træner, T+ Træner og talentchef.


Som spiller var Kenneth Rasmussen med til at vinde en håndfuld mesterskaber med Brøndby IF, og spillede også i Helsingborg og i FC Nordsjælland, hvor han efter at have stoppet sin aktive karriere var med til at opbygge FCNs berømmede ungdomsakademi.

For Kenneth Rasmussen repræsenterer FC Helsingør et særdeles spændende projekt:

– Jeg blev kontaktet af FCH, og jeg kunne ret hurtigt se gennem vores samtaler, at der lå et meget spændende projekt herovre, og at vi så fodbold på samme måde. Det er en klub, der har været igennem en stor udvikling fra 2. division og til Superligaen, og den velvilje der er for projektet i byen og kommunen var meget tiltalende. De målsætninger for ungdomsarbejdet, som man har i klubben ser jeg et stor potentiale i, og det havde jeg lyst til at være en del af.

Til at begynde med, skal jeg sætte mig ind i miljøet heroppe og få en forståelse for det gode arbejde der udføres. Jeg skal sætte mig ind i hele talentmiljøet og samspillet med alle moderklubberne, og få en grundig forståelse for klubben. Derefter kan jeg så se på, hvor jeg mener der skal prioriteres, og sørge for at opbygge et endnu mere eliteorienteret ungdomsarbejde, til gavn for både klubben og lokalområdet.

Direktør Janus Kyhl er selvsagt også meget tilfreds med ansættelsen:

– Kenneth er en meget stor kapacitet, der kommer til med et rigtig stærkt CV. Da det blev klart, at Thomas Slosarich ikke tiltrådte som talentchef alligevel, grundet familieårsager, var Kenneth ret hurtigt det øverste navn på listen. Han kommer til med meget stor erfaring fra et af Skandinaviens stærkeste ungdomsakademier, og har selv spillererfaring fra højeste niveau i Danmark. Han er en tilgang som vi forventer os meget af, og som kan løfte det store arbejde der allerede udføres i talentafdelingen til et endnu højere niveau.