Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med forsvars- og midtbanespilleren Nikolaj Hansen, der kommer til på en fri transfer, efter at have spillet på Næstveds succesfulde oprykkerhold i sidste sæsons NordicBet Liga. Nikolaj Hansen kommer til Helsingør med over 200 kampe i de danske divisioner i bagagen, størstedelen for Roskilde FC.

Nikolaj Hansen ser frem til udfordringen:

– FC Helsingør var den klart mest interessante mulighed af de klubber der var interesserede. Der var klubber både fra første og anden division der bød ind, men FC Helsingør har en god blanding af seriøsitet og ambitioner. Derudover har de gode forhold og nogle dygtige spillere, så det var det tilbud der gav mest mening for mig.

– Jeg kommer med en masse erfaring, noget arbejdsomhed og en ydmyg tilgang til fodbolden, synes jeg selv. Derudover kommer jeg i FC Helsingørs tilfælde med noget forståelse for, hvordan man skal spille med om oprykning fra anden til første division fra ”spids”, så at sige, da det er noget jeg har været med til før. Det er ikke så nemt som man kunne tro, så det håber jeg da meget jeg kan bidrage til.

Chefscout Brian Gellert glæder sig over tilgangen:
– Nikolaj kommer lige fra en sæson hvor han var tæt på at være med til at spille en oprykker i NordicBet Ligaen op i Superligaen. Vi ser det som et scoop, at en profil i første division vælger at se vores vej. Han står for mange af de værdier som vi lægger vægt på, og er en 100% holdspiller, af den type vi gerne vil have på vores hold. Med tilgangen af Nikolaj og Ricki Olsen, er vi ved at have den base på plads med rutine og erfaring, der gør at nu kan begynde at krydre med de unge talenter vi gerne også vil have ind på holdet.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk