Skip to main content

1: Kom i god tid. – Dørene bliver åbnet 1½ time før kampstart, altså 12.30.

2: Køb billetter hjemmefra – Ikke nok med du sparer penge, så skal du også kun stå i kø ét sted – Ved indgangen. Børn under 16 er stadig gratis, og skal ikke have billet. Husk at billetsalget på stadion er flyttet ned på den anden side af hegnet, ved den nye indgang. 20 meter tættere på vejen end det gamle billetsalg. Følg skiltene.


3: Print jeres billetter ud, hvis I kan. – I kan godt have dem på jeres telefon, men det tager længere tid end på papir, og visse skærme (især hvis de er revnet) giver vores scannere nogle udfordringer. Brug fem minutter hjemmefra på at printe, så sparer vi allesammen rigtig meget tid i indgangen.

4: NordicBets trøjetilbud er desværre blevet forsinket, pga leveringsproblemer hos vores trøjeleverandør. Det er vi selvfølgelig kede af. Trøjerne kan afhentes ved næste hjemmekamp (mod Randers), eller på NordicBets kontor inde på Vesterbro i Kbh.

5: Lad helst paraplyerne blive hjemme. – Det ser ud til at blive hæderligt vejr i morgen, men for jeres medfans skyld anbefaler vi, at I tager regntøj med i stedet for paraplyer. De spærrer udsynet, og er ikke gode i menneskemængder.
Bemærk: Efter kampen mod Randers vil der 1/9 blive indført forbud mod paraplyer på stadion af sikkerheds- og udsynsmæssige årsager. Kommer I til stadion med paraplyer efter 1/9, får I dem ikke med ind, og vi tager ikke ansvar for at opbevare dem.

Hvis vi allesammen tænker på hinanden, får vi en bedre dag, og forhåbentligt en sejr! Vi glæder os meget til at se jer.

SÆRLIG INFO TIL UDEBANEFANS:
FC Midtjylland skrev tidligere i dag, at der var gratis adgang for FCM-fans. Der er der for så vidt også, men det kræver, at man opretter en konto hos vores hovedsponsor, NordicBet, og spiller min. 25 kroner på en Alka Superliga-kamp. Se nedenstående opslag:

Fotos: Claus Birch, clausbirch.dk