Skip to main content

I januar begyndte vi i FCH og i FCHs bestyrelse etableringen af FC Helsingør A/S, der skal danne fundamentet for fodboldklubbens fremtid i toppen af dansk fodbold.

Etableringen kører i tre trin:
Trin et: Etablering og stiftelse af selskabet.

Trin to: De udenlandske investorer bliver del af selskabet
Trin tre: Salg af aktier til fans og lokale virksomheder

Vi er nu så langt i processen, at vi er klar til trin tre, og vil i den forbindelse gerne invitere alle interesserede til et informationsmøde mandag den 4. marts kl. 19.00 på Comwell i Snekkersten.

Hvis du er interesseret i at deltage, så skriv til tilmelding@fchelsingor.dk og fortæl hvor mange I kommer, og evt. hvilken virksomhed du repræsenterer.
Det er gratis at deltage, og man binder sig ikke for noget. Der er udelukkende tale om et informationsmøde.

Har du allerede nu besluttet dig for, at du vil investere i aktier i FCH, så skriv til aktier@fchelsingor.dk , og du vil blive kontaktet direkte med mere information, samt prospektet.

På mødet vil vi fremlægge og informere om aktieprospektet for fans og lokale virksomheder. Prospektet er ved at gennemgå de sidste tilpasninger og layout, og vi forventer at kunne sende det fulde prospekt via mail til de tilmeldte i næste uge, forud for mødet på Comwell. Der vil I kunne læse mere om, hvad fremtiden skal bringe for klubben.

Vi og de amerikanske investorer lægger meget stor vægt på at selskabet er lokalt forankret, og håber derfor, at så mange lokale som muligt bakker op om aktieinvesteringen og bliver en del af FC Helsingørs ejerkreds. Man kan købe ned til én aktie, og prisen for en aktie bliver 840,-

Vi har gjort drømmen til virkelighed før, og vi ved vi kan gøre det igen. Mød op mandag den 4. marts 2019 og hør om den nye rejse for FC Helsingør, og tag gerne en nabo eller samarbejdspartner med.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som aktionærer, og sammen flytte FC Helsingør op i Top 15 i fodbolddanmark.