Skip to main content

FC Helsingør kom foran 1-0 mod Brøndby IF, og spillede i store dele af kampen lige op med Niels Frederiksens tropper, men måtte til sidst alligevel nøjes med 1-1 i fredagens træningskamp.

Det var to mandskaber i noget nær stærkeste opstilling, der stod over for hinanden i første halvleg, og FC Helsingør lykkedes gennem det meste af kampen med at spille bolden fint rundt og få spillet sig ud af Brøndbys pres. Brøndby lykkedes dog med at spille sig forbi FCH-presset et par gange i første halvleg. Farligst så det ud, da Michael Uhre scorede på et godt indlæg fra Andreas Bruus i højresiden. Men Uhre var kommet på den forkerte side af offsiden, og dommeren hævede flaget på sidelinjen.


Ellers lykkedes FC Helsingør med det meste i defensiven, og de par gange BIF kom igennem, var Kevin Stuhr klar i målet, og veteranen havde et par rigtigt gode redninger. Så første halvleg sluttede målløs.

FC Helsingør kom rigtig godt ud til anden halvleg, og efter lige over en times spil kom indskiftede Lucas Haren forbi sin oppasser i højre side. Haren satte i løb, og centralt kom McCowatt og Lange med i fuld sprint. Haren slog et smukt buet indlæg ind til Lange, der køligt satte bolden forbi Schwäbe i Brøndbymålet og ind i det lange hjørne til nordsjællandsk 1-0 føring. Fremragende opspil af Haren og Lange.

Men et kvarters tid senere fik Brøndby udlignet på godt offensivt spil. Den nye mand på venstre back Michael Lumb fik en god bold i en fri position i venstre side af feltet. Lumb lagde bolden på tværs af feltet til Lasse Vigen, der lagde den ind centralt til Anis Slimane, der havde sneget sig ind i det lille felt. Fra klods hold svigtede Slimane ikke, og han satte bolden køligt ind under Kevin Stuhr til Vestegnsudligning.

Mod slutningen af kampen pressede Brøndby på, og FC Helsingør blev udfordret på fysikken. Men hjemmeholdet stod godt imod, og kunne dermed notere sig et godt resultat, og vinterens hidtil bedst spillede træningskamp, mod et stærkt Brøndbymandskab.

FCH: K. Stuhr Ellegaard, N. Mouritsen, N. Geertsen, N. Hansen, A. Holst, D. Norouzi, F. Juul Christensen, T. Adamsen, O. Kjærgaard, C. Lange, C. McCowatt.

Indskiftet: F. Bay, P. Rejnhold, A. Stjernegaard, H.C. Bonnesen

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk