Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med den tidligere Roskilde FC-, Lyngby BK- og FC Nordsjælland-back Nicklas Mouritsen, der har trænet med i den sidste uges tid, og været med i de sidste par træningskampe.

Sportslig Ansvarlig Brian Gellert fortæller, at Mouritsen har imponeret under sin prøvetræning:
– Nicklas har arbejdet stenhårdt og gjort et rigtigt godt indtryk på os, især i kampene mod FC København og Lyngby. Han er en spiller, som vi er rigtigt glade for at kunne tilknytte på et tidspunkt, hvor vi har langtidskader hos både Frederik Bay og Dalton Wilkins, og som kan give os nogle flere strenge at spille på både offensivt og defensivt. Han er en løbestærk og offensiv moderne back, som trods sine kun 25 år har en del erfaring fra både Superligaen og 1. Division.

Mouritsen selv er glad for at kunne præsentere sig i den lyseblå og hvide trøje:
– Jeg tror jeg vil passe godt ind heroppe. FCH har en rigtig fin spillestil og et godt setup. Det tiltaler mig, at trænerteamet stiller høje krav til os, og jeg synes at træningen holder højt niveau. Truppen virker også rigtig harmonisk, og drengene har taget godt imod mig.

– Hvis jeg skal beskrive mig selv som spiller er jeg en løbestærk og teknisk god back med et godt venstreben, der godt kan lide at komme med frem i banen. Jeg kan godt lide at komme frem til både indlæg og afslutninger og deltage i det opbyggende spil. Nu har vi i første omgang skrevet kontrakt frem til sommer, og så er det jo op til mig at bevise til træning og i kamp, at jeg skal have en længere kontrakt. Det er jeg helt overbevist om, at jeg også kan.

Nicklas Mouritsen har i første omgang fået en kontrakt frem til sommer, og kommer til at spille med nummer 2 på ryggen.