Skip to main content

 

FC Helsingør siger farvel til fire spillere op til forårssæsonen. Ismail Esen, William Kvist, Måns Herrmann og Lucas Ohlander forlader alle klubben i januar.


For alle fire gør sig gældende at trænerteamet i samarbejde med spillerne vurderede, at de var for langt fra spilletid på førsteholdet til at det gav mening at de trænede med et halvt år mere.

– For alle fire kan jeg sige, at vi ikke har haft en finger at sætte på deres professionalisme og arbejde til træning. Det er simpelthen et spørgsmål om at vi ikke kan tilbyde dem den spilletid, alle fodboldspillere higer efter, udtaler direktør Janus Kyhl. – Især Lucas Ohlander har i perioder været meget tæt på førsteholdet, og har også fået spilletid både i pokalen og i Alka Superligaen. Han er en spiller vi faktisk gerne ville havet kunnet tilbyde noget mere, men for Lucas giver det mest mening, at han kommer ud og får fast spilletid nu. Men jeg vil gerne takke alle fire for deres tid i klubben, og ønske dem alt muligt held og lykke med deres karrierer fremover.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk