Skip to main content

 


FC Helsingør har skrevet kontrakt med forsvarsprofilen Pascal Gregor, der kommer til FCH på en fri transfer fra FC Nordsjælland. Pascal Gregor er trods sine kun 23 år en erfaren herre med 124 førsteholdskampe for FCN, deraf over 100 i Alka Superligaen, samt to CL-kvalifikationskampe. Han har i tilgift spillet 13 U21-landskampe.

Direktør Janus Kyhl har arbejdet hårdt på transferen, og er en glad mand:
– Der er jo tale om en vanvittigt dygtig spiller, der trods sin meget unge alder kommer med en kæmpe rutine. Han har et hav af Superligakampe, har spillet U21, og var med OL-landsholdet i Brasilien sidste år. Han har en fantastisk timing og er teknisk på et meget højt niveau, og for 24 timer siden troede jeg ikke den her transfer ville kunne lade sig gøre. Det er en unik signing for en klub af vores størrelse, og jeg ved der har været endog meget stor interesse for Pascal. Men han har købt ind på projektet heroppe, med mange unge spillere med store ambitioner og et godt træningsmiljø, og det er vi glade og taknemmelige for. Jeg forventer så også, at han bliver en kæmpe profil for os, og bliver en vigtig brik i vores altoverskyggende målsætning for foråret, hvor vi skal spille os til endnu en sæson i Superligaen.

Cheftræner Christian Lønstrup er begejstret for sin nye spiller:
– Gregor er et af de største forsvarstalenter i Danmark, og kommer med et godt cv og en god skoling fra FCN. Han er, som jeg ser ham, en meget komplet spiller: Han kan spille alle fire pladser i en backkæde, han er god fysisk og med hovedet, han er aggressiv og fysisk stærk, og har et godt overblik. Det er en spiller fra en højere hylde end vi er vant til, og han kommer til at være en kæmpe hjælp i forhold til at blive i Superligaen, og det er også et signal om, at vi som klub er kommet op på en højere hylde end vi har været vant til.

Pascal Gregor har fået en to-årig kontrakt.