Skip to main content

Vi skrev i weekenden igen FCH historie – idet FCH Talent fik afviklet sit første FCH Talentstævne 2017 – et stævne hvor alle vore moder- og samarbejdsklubber er blevet inviteret, samt ”venner af huset”.

Stævnet blev afviklet på FC Helsingørs kommende Superligastadion i superhyggelige omgivelser på Nordre Strandvej, hvor der til dagens anledning var startet grill op, og åbnet i både kiosk og popcornboden.


I dette første år deltog følgende klubber: Snekkersten IF, Hornbæk IF, Frem Hellebæk IF, Espergærde IF, Kvistgård IF, Gilleleje FK, Nødebo IF og Hillerød Alliancen (sammensat hold fra KBK Hillerød og FIF Hillerød).
Vi spillede kampe i de ”nye” årgange, som var U10 – 2008, U11 – 2007 og U12 – 2006, og flere klubber havde vi aftalt med, at det var ok at stille med et mix-hold, for at vi kunne få de bedste kampe, da det var vigtigt for os i FCH at de enkelte hold blev matchet, og alle fik spilletid – hvilket i den grad så ud til at lykkedes, vi fik set mange fine fodboldkampe og dygtige fodboldspillere.

Stævnet er vigtigt som supplement til udvælgelsen af de kommende FCH Talenter, som skal deltage på vores ugentlige specifik-træninger – som p.t. kører mandage. Her er vi i tæt samarbejde og dialog med vore moder- og samarbejdsklubber, om hvilke spillere der har både talent, men i den grad også vilje og dedikation til at komme ind med andre talenter, og få træning af FCHs Talenttrænere fra diverse U-hold.

Dette tiltag er et vigtigt skridt for FCH i forhold til udvælgelsen af klubbens kommende U13 hold – så det er herligt med opbakningen hertil fra vore moder- og samarbejdsklubber – som allerede har vendt positivt tilbage og vi laver helt sikkert et lignende tiltag til næste og kommende år.