Skip to main content

Under kampen mod Silkeborg fredag aften opstod der tumult uden for Helsingør Stadion, da fans fra FC Helsingør åbenbart var ved at komme i totterne på med en lille gruppe fredelige Silkeborgfans, der havde taget opstilling uden for hegnet.

FC Helsingør vil gerne understrege, at vi som klub på det skarpeste tager afstand fra enhver form for vold eller aggressivitet over for andre fangrupper, både på Stadion og udenfor. Det skal være trygt at gå til fodbold i Danmark, og FC Helsingør arbejder sammen med det lokale politi for at sikre en god oplevelse for alle besøgende ved kampe i Helsingør. Vi har heldigvis et dygtigt kontrollørkorps, og et dygtigt lokalpoliti, og vi er glade for, at der i det mindste ikke var nogen der kom til skade ved gårsdagens kamp.


Vi arbejder sammen med Helsingør Kommune for at finde en løsning, så folk ikke kan forsamle sig uden for hegnet og kigge ind under kampene. Vi vil gerne have alle tilskuere ind på Stadion, hvor vi langt bedre kan sikre fangruppernes sikkerhed.

Vi vil afsluttende gerne understrege, at hvis politiet identificerer nogle FCH-fans udvise voldelig og aggressiv adfærd i forbindelse med fodboldkampe, vil de blive idømt karantæne fra FC Helsingørs kampe med omgående virkning.

– FC Helsingør