Skip to main content

Midtbanespilleren Casper Sloth har trænet med i FCH de sidste par uger, og har gjort et rigtigt godt indtryk på trænerstaben. Derfor har klubben valgt at tilbyde Sloth en kontrakt frem til årsskiftet.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert
Vi har i den tid Casper har trænet med fået bekræftet, at han på ingen måde havde mistet spilleglæden og sit touch. Så planen er, at vi i fællesskab kan få ham tilbage på det niveau vi ved han har. Det Casper har vist indtil videre har været høj, høj klasse.

– Casper og vi er blevet enige om at lave en aftale frem til vinter , og så evaluerer vi sammen derefter. Men vi det er planen at vi kan bygge videre på det vi har set indtil nu, og at Casper skal være en spiller vi kan få stor glæde fremover.

Casper Sloth:
– Jeg har trænet med i Helsingør de sidste knap to uger, og jeg synes det er en rigtig god gruppe der er heroppe, med nogle rigtig gode mennesker. Jeg ved jeg kommer ind lidt ”midt i det hele”, men rent fysisk er jeg godt med. Jeg var med i en fuld opstart i England, inklusive træningskampe osv., så fysikken er hvor den skal være. Det er klart, at den eneste måde jeg kan komme i kampform på, er ved at spille kampe, så det håber jeg kommer snart. Jeg er sulten efter at spille fodbold, og efter at komme helt op i gear igen, og jeg synes klubben og jeg virker som et godt match. Nu har vi fundet en løsning frem til nytår og så må vi se derefter. Indtil da kan vi se hinanden lidt mere an, og det tror jeg fungerer godt for begge parter.

28-årige Casper Sloth har spillet mere end 140 Superligakampe for Agf, AaB og Silkeborg. Han har derudover spillet i Leeds United, Motherwell og Notts County.

Foto: FC Helsingør