Skip to main content

Andreas Smed har trænet med i FC Helsingør de seneste uger, og har imponeret den sportslige ledelse nok til at blive tilbudt en kontrakt i klubben.

Brian Gellert sætter nogle ord på den unge angriber
– Andreas har arbejdet hårdt, og vist fine takter. Han er en arbejdsom spiller med et godt udviklingspotentiale. I første omgang får han kontrakt frem til vinter, så vi kan se hinanden an, men hvis han viser samme takter som indtil nu, kan han godt få et hurtigt gennembrud i FCH-trøjen.

Andreas Smed selv er glad for, at hans tid i FCH er mundet ud i en kontrakt.
– Truppen har taget rigtig godt imod mig. Der er et rigtig godt omklædningsrum heroppe, og folk er gode til at hjælpe hinanden, hvis man har spørgsmål eller lignende. Jeg spillede jo mod FCH i 2. div med HIK, og den måde de spillede på, tiltalte mig. Jeg har kigget på deres angribere, og jeg synes de så gode ud, og kunne godt lide den måde FCH spiller angrebsfodbold på. Jeg spillede derudover også på kunst i HIK , så det har også gjort det til en nem overgang. Hvis jeg skal sætte nogle ord på mig selv, er jeg arbejdsom, har et stort løbepensum og har altid forsøgt at være hårdtarbejdende i de klubber jeg har været i. Og jeg håber da, at jeg kommer med en masse mål også.

Andreas Smed har fået FCH-trøje nr. 18.