Skip to main content

FC Helsingør har i dag skrevet en to-årig kontrakt med den svenske angriber Melvin Frithzell. Den 21-årige frontangriber kommer til fra IFK Värnamo, hvor han i denne sæson har scoret 10 mål i 24 kampe. Melvin Frithzell har trænet med i FCH i ugen op til Lyngby-kampen, og imponerede den sportslige ledelse, der har kvitteret med en kontrakt.

Angriberen glæder sig til at starte op i Helsingør efter nytår.
– FC Helsingør er en god klub, med fantastiske trænere. Det er klart højere niveau end i Suparetteran, og jeg føler, at det er en klub hvor jeg kan udvikle mig. Det er den bedste række i Danmark, og det er det niveau jeg vil spille på. Jeg er en ”klassisk” angriber, der er ligeglad med om jeg spiller alene på top, eller med en makker. Jeg kan også spille på kanten, men det er klart i front at jeg er bedst.

Direktør Janus Kyhl glæder sig også over den tidlige tilgang:
– Melvin er en rigtig målscorer, der trods sin unge alder allerede har scoret mål i spandevis i Värnamo. Han er en klassisk frontangriber, der kan score mål fra alle vinkler, og som er god til at tage de dybe løb ned bag forsvaret. Vi glæder os meget til at arbejde med ham, og han vil give os flere offensive strenge at spille på i de vigtige kampe i foråret.

Foto: FC Helsingør