Skip to main content

FC Helsingør har forlænget Oliver Kjærgaards kontrakt, efter den ellers udløb ved årsskiftet. Den alsidige midtbane- og offensivspiller er dermed klar til at hjælpe FCH med at fastholde statussen som 1. Divisionsklub gennem foråret.

For Kjærgaard var der ikke så meget at betænke sig på:
– Vi har en rigtig god kultur og et rigtig godt omklædningsrum, så jeg er glad for at vi har forlænget. I første omgang er det frem til sommer, og så må vi se derfra.

Oliver Kjærgaard blev i de sidste kampe i efteråret anvendt som offensivspiller, og det er også den plads han har spillet i optakten:
– Det har været lidt en omstilling, men jeg synes jeg er vokset med opgaven sammen med resten af holdet, og jeg kan forhåbentligt få sat nogle mål på tavlen snart. Vi har i det hele taget haft en rigtig god optakt til foråret, til trods for alle Corona-forhindringerne, og både jeg og resten af truppen er i rigtig god form, og føler os helt klar til forårsåbneren.

Oliver Kjærgaard og resten af truppen åbner anden halvdel af sæsonen på udebane mod Kolding. Det er fredag d. 12/02. klokken 18.00.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk