Skip to main content

Det har været i støbeskeen et stykke tid, men nu er det officielt, at FC Helsingør og assistenttræner Mikkel Thygesen har forlænget kontrakten med yderligere tre år fra 1. juli.

Mikkel Thygesen kom til klubben i sommeren 2019, efter at have indstillet sin spillerkarriere hos FC Roskilde.


Mikkel Thygesen var en glad mand til dagens træning:
– Vi har et fantastisk arbejdsmiljø, og det har været altafgørende for mig, at Eske og klubbens ledelse har troet på mig fra starten, og jeg har haft frirum til at udvikle mig. Vi har nogle rigtig gode diskussioner på trænerkontoret, hvor vi rigtigt kan nørde med fodbold, og gå i dybden med tingene, og det nyder jeg meget. Jeg arbejder derudover meget med de unge spillere, hvor jeg i kraft af min egen karriere kan give en del erfaringer fra mig, og forhåbentligt guide dem i den rigtige retning.

– Han skulle jo udfylde nogle enormt store sko, og det har han gjort nogenlunde, siger sportschef og tidligere assistenttræner Brian Gellert med glimt i øjet.

– Men spøg til side, det har hele tiden været en prioritet at få forlænget med ”Thyge”, og vi er glade for at det er faldet på plads, efter at vi for nyligt forlængede med Morten Eskesen. Vi har opbygget et fremragende team omkring holdet, og vi er meget opmærksomme på kontinuiteten både på og omkring holdet, da vi mener at det er den bedste måde at rykke klubben på.

– Mikkel er enormt hårdtarbejdende og professionel i hverdagen, og meget analyserende i sin tilgang, samtidigt med at de unge spillere er trygge ved ham. Han er meget vellidt i hele klubben, med sit rolige væsen og altid positive tilgang. Han har en kæmpe andel i de flotte resultater vi har opnået de sidste to sæsoner, hvor Mikkel bl.a. har haft arbejdet med de unge spillere som et af sine fokusområder, og der taler antallet af unge spillere der er faste på holdet for sig selv. Man kan bare se på kampen mod Esbjerg, hvor vi starter med seks unge spillere fra start. Han er et perfekt fit for vores tilgang til fodbolden, og den måde vi gerne vil træne og uddanne spillere heroppe, så vi er meget glade for, at han fortsætter som del af projektet.

Mikkel Thygesen har sideløbende med sit trænerarbejde i FC Helsingør færdiggjort sin A-træneruddannelse, og starter på den højeste træneruddannelse, P-træneruddannelsen, snarest muligt.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk