Skip to main content

FC Helsingør har skrevet en toårig kontrakt med den 18-årige målmand Christoffer Monty, der kommer til på en fri transfer fra FC København. Christoffer Monty har senest stået på mål for FCKs U19-hold.

Den unge målmand ser frem til udfordringen:
– Jeg havde nogle gode snakke med Matt (Barnes, red.), og jeg synes det virker som et rigtig spændende projekt man har gang i heroppe. Der er et ambitionsniveau der matcher mit eget, og jeg tror det er det rigtige skridt for min udvikling.  Jeg har et mål om, at jeg skal gøre en forskel heroppe og opnå nogle resultater, og forhåbentligt få noget spilletid.

Som målmand har jeg mine forcer som shotstopper, og jeg er god i luftspillet og i feltet. Jeg arbejder på at gøre mit spil med fødderne bedre, og har rykket mig en del på det punkt de sidste par år, men det er et af mine fokuspunkter. Det bliver spændende at komme i gang.

Målmandstræner Kim Drejs ser frem til at arbejde med Monty
– Christoffer er en god og talentfuld målmand, der stort set har det hele. Han er stor, er en god shotstopper, fin med fødderne og sådan lidt en ”allrounder”. Monty kommer til at indgå i målmandsteamet på lige fod med de andre, og vi har det sådan, at den bedste målmand spiller, uanset om han så er 18 eller hvor gammel han nu måtte være. Han kommer fra en god skole i FC København, og er en talentfuld spiller, som jeg forventer mig meget af.