Skip to main content

FC Helsingør har hentet den tidligere Næstved- og Brøndbyspiller Daniel Norouzi til klubben med omgående virkning. Den alsidige venstrebensspiller tiltræder på en et-årig aftale.

Sportschef Brian Gellert har haft Norouzi i kikkerten et stykke tid:
– Der opstod pludselig en mulighed og Daniel er en spiller, som vi har haft på vores liste i snart nogle år efterhånden, så det var bare med at slå til. Han er en alsidig spiller, der dækker mange pladser, og han har en fremragende vindermentalitet. Jeg er sikker på, at han bliver en kæmpe gevinst for os da jeg ser ham som en spiller, der passer perfekt ind i vores trup, både på og uden for banen.

Daniel Norouzi selv havde første træning til morgen, og havde smil på læben, da vi talte med ham efter.
– Helsingør kom med et godt tilbud, og jeg ville gerne blive på Sjælland, så jeg kunne kombinere skole og arbejde med min fodbold. Jeg er en meget alsidig spiller, der kan dække mange pladser, og selvom jeg har spillet central midt de sidste par sæsoner, kan jeg også dække kanten og begge backer. Det har nok også været en faktor i FC Helsingørs interesse i mig.

Det var et spændende projekt jeg blev præsenteret for, og jeg forventer stærkt at vi rykker op. Det må ikke være farligt at sige højt at vi skal op igen, og nogen skal jo tage favoritværdigheden på sig. Vi har en af de stærkeste trupper i 2. division, og den bliver sandsynligvis styrket yderligere inden vi starter.

Jeg var med Næstved i 2. Division, og det viste sig faktisk at blive en fordel for klubben på mange måder. Man fik noget ballast i og med, at man vandt en masse kampe, og det gav mulighed for at man kunne give spilletid til en del unge spillere også. Det var klart medvirkende til den gode sæson vi havde i Næstved i år.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk