Skip to main content

Målmanden Kevin Stuhr Ellegaard vender hjem til Danmark efter mange år i udlandet og skifter med øjeblikkelig virkning til FC Helsingør.

Den tidligere landsholdsreserve skal indgå i førsteholdets målmandsteam, ligesom han skal være en del af trænerteamet omkring klubbens unge målmænd.

– Jeg er enormt glad for at få muligheden for at komme til FC Helsingør og være med i det projekt, som er ved at blive bygget op her. Jeg får muligheden for at arbejde med udvikling af unge mennesker med passion for fodbold, men jeg er først og fremmest fuldt fokuseret på at være målmand for klubben. Jeg har efterhånden noget erfaring, men jeg har masser af lyst til fodbold i mig stadigvæk, siger den 36-årige målmand ved kontraktunderskrivelsen.

Kevin Stuhr Ellegaard kommer til at indgå i det unge målmandsteam, hvor Christoffer Petersen, Christoffer Monty og Frederik Rej-Rosenqvist. FCH’s sportsligt ansvarlige, Brian Gellert, glæder sig til at se målmanden med et CV fra engelsk, tysk, dansk og senest svensk topfodbold arbejde i FC Helsingørs regi både med førsteholdet og i ungdomsafdelingen.

– Vi har fået en mulighed for at styrke byens hold med en stor kapacitet på målmandsposten, og det er en fantastisk fyr, der både personligt og fodboldmæssigt passer perfekt ind i vores klub. Han kommer til at arbejde med både senior og ungdom og kan derigennem være med til at skabe en rød tråd i udviklingen af vores klub. Hverken jeg eller vores chef for ungdommen, Kenneth Rasmussen, var i tvivl, da muligheden bød sig, siger Brian Gellert.