Skip to main content

Det var en af vores egne, der åbnede ballet, da Lucas Haren scorede til 1-0.

Dernæst var det svenske Teddy Bergqvist, der prøvetræner hos os i den kommende uge, der kom på tavlen til 2-0. Bergqvist har spillet i Malmø FFs ungdomsafdeling og senest i Kristiansstad, og er på besøg hos os for at se om det kunne være et match. I dagens kamp gjorde han fin reklame for sig selv, og 2-0 målet skulle ikke være det sidste vi så til ham.

Carl Lange scorede til 3-0 inden holdene kunne gå til pause.

Efter pausen satte Teddy Bergqvist endnu et mål ind til 4-0, før Lucas Haren også ville være med som dobbelt målskytte og scorede til 5-0.

Ud over Teddy Bergqvist har FC Helsingør også besøg af to amerikanske spillere. Luke Hille og Trace Alphin træner med i disse uger. Begge spillere er dog to år for for unge til at komme på kontrakt i Europa, da de kun er 16 år gamle.  Ikke desto mindre fik Luke Hille de sidste minutter af kampen i dag, og minsandten om han ikke takkede for oplevelsen ved at sætte det sidste mål ind til 6-0.

De to amerikanere spiller til dagligt under den tidligere amerikanske landstræner Dave Sarachan i North Carolina FC. Sarachan og klubben kender vores amerikanske sportsdirektør Matt Barnes, og således er udvekslingen kommet i stand.

Cheftræner Morten Eskesen var godt tilfreds med kampen
– Det var en god kamp, hvor vi fik en masse spilminutter i benene på spillerne, og forsatte nogle af de gode takter fra sidste kamp. Vores hovedformål med kampen i dag var primært at prøve et nyt system af, hvor vi spillede i en 4-2-3-1 formation. Det var både list af lyst og nød, da Jeppe Kjær var syg, og vi havde besluttet os for at spare både Nicolas Mortensen og Chris Cortez, der begge har trænet hårdt i den seneste tid og har lidt småskavanker som vi ikke ville tage nogen chancer med. Men det fungerede fint med det nye system, og med Haren oppe foran, og som cifrene afslører, endte der med at være klasseforskel, så vi er rigtigt fint tilfredse.

Inden truppen tager på træningslejr fra den 7. februar, er der arrangeret endnu en træningskamp. Det er på tirsdag den 4. februar mod Næstved BK, og kampen bliver spillet i Næstved. Det er kl 16.00

FCH: C. Petersen, R.Olsen, A. Holm, H.C. ”Kritte” Bonnesen (N. Hansen), F. Bay, E. Just (J. Henriksen), F. Christensen, D. Norouzi (M. ”Mac” Christiansen U19), C. Lange, T. Bergqvist (A. Ementa U19), L. Haren (L. Hille)