Skip to main content
 
 
FC Helsingør har ansat Seref Aras som ny talentchef for U-holdene på pigesiden. Efter at FCH i denne sæson valgte at udvide ungdomsafdelingen med pigefodbold, har klubben været på udkig efter den rette mand til at stå i spidsen for satsningen. Efter at have gennemgået forskellige kandidater, er valget faldet på den 40-årige Seref Aras, der senest har været i en tilsvarende stilling i Brøndby IF.

Udover i Brøndby har Seref arbejdet med både ungdoms- og seniorfodbold på pigesiden i Boldklubben Heimdal, samt i et samarbejde mellem B93, BK Skjold og HIK. Han har derudover været ungdomstræner i Helsingør IF for en del år tilbage.
 
Seref Aras er bosat i Helsingør, og ansættelsen i FCH lå derfor lige til højrebenet.
– Jeg valgte at stoppe i Brøndby for at få mere tid til min familie, og havde så ret hurtigt løbende samtaler med Janus Kyhl om projektet heroppe, der ligger perfekt både geografisk og i forhold til ambitionerne. Det er et spændende projekt, og jeg kommer med en del erfaring og en stor kærlighed til pigefodbolden andre steder fra. Vi skal i første omgang optimere forholdene og skabe et godt træningsmiljø for pigerne, og på længere sigt er det målet, at vi skal have både U18- og seniorhold på kvindesiden i FC Helsingør-regi. Jeg glæder mig meget til at komme i gang.
 
Direktør Janus Kyhl ser Seref Aras som den helt rigtig mand til jobbet:
– Seref er endnu en stærk brik til vores ”talentpuslespil” heroppe, og han kommer med en masse erfaring på området fra andre klubber. Sammen med ansættelsen af Kenneth Rasmussen på drengesiden, og det allerede meget stærke team vi har heroppe, er det et signal om, at vi ikke går på kompromis med vores ambitioner på talentsiden. Vi er i fuld gang med at opbygge et meget stærkt talentmiljø, der efterhånden omfatter det meste af Nordsjælland, og Seref og pigefodbolden skal være en del af fundamentet for et stærkt FC Helsingørhold både på talent- og senorsiden i fremtiden.
Foto: Torben Sørensen/FC Helsingør