Skip to main content

I pausen af gårsdagens kamp mod Næstved blev årets pigetalent i FC Helsingør kåret. Brilleforretningen Brilleriet i Espergærde har sponsoreret Brilleriets Talent- og Udviklingspris, der gives årligt til en pigespiller fra FC Helsingør, eller en af FC Helsingørs moderklubber.

Årets pris gik til Sofia Hansen fra FC Helsingørs U16-hold. Sofia skiftede til Espergærde IFs pigehold for fire år siden, og har været med hele vejen, også da de kom ind under FC Helsingørnavnet sidste sæson.


Om Sofia siger hendes trænere: ” Hun har hele tiden udviklet sig, og er blevet bedre og bedre. Hun er en klippe i forsvaret, som møder op til kamp med ild i øjnene, klar til at passe den opgave hun er sat til. Hun er træningsparat og engageret, og er et eksempel på at man med hårdt arbejde, flid og engagement kan komme langt og blive stamspiller, og en holdspiller, andre stoler på.”

Med æren fulgte også et individuelt træningsforløb hos Fodboldinspirator, et par RayBan solbriller, et gavekort til Espergærde Centret på 500 kr., samt en stor buket blomster fra Blomsterhjørnet i Espergærde Centret.

Sofia Hansen er del af det U16-pigehold der møder Brøndbys ditto i pokalfinalen den 26.05 på Ballerup Stadion.

Stort tillykke til Sofia fra hele FC Helsingør.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk