Skip to main content

I sidste uge kunne vi stolt fortælle om 3 spillere udtaget til DBU U15 Future samling, og FC Helsingør har nu fået udtaget hele 8 spillere mere til DBUs træningssamlinger.

U13 – årgang 2006 – har samling i Ballerup onsdag den 28. november. Fra denne årgang har DBU fundet hele 5 spillere interessante til samlingen. Det drejer sig om Lucas Schmidt (tidligere Gilleleje FK), Rasmus Sjøholm (tidligere Snekkersten IF), Mingus Hesselholt (tidl. Hornbæk IF), Gustav Johansen (tidl. Snekkersten IF) samt Frederik Winding (tidl. Snekkersten IF), som alle har været udtaget tidligere. Vi har en utrolig stærk årgang 2006, og disse drenge er FCH spillere af hele deres hjerte, og har pænt takket nej tak til at flytte ind til de større A-licens klubber på trods af flere tilspørgsler hertil.

U14 – årgang 2005 – har samling i Ballerup torsdag den 29. november, og fra denne årgang har FCH fået udtaget vores talentfulde Viktor Hammer (tidligere Fredensborg B&I). Viktor har også tidligere været udtaget til samlinger, og vi glæder os til at følge ham igen. Viktor har også afvist tilbud fra større klubber og det vi rigtig stolte af.

U15 – årgang 2004 – har samling over 2 dage, og de ligger den 4-5. december i Ballerup. Hertil er Lucas Meibom (tidl. Helsinge Fodbold) og Markus Gottschack (tidl. Helsingør IF) udtaget. Det er anden gang de to drenge er udtaget til DBU U15 samling, og det er første gang i FCH’s korte historie at vi har 2 drenge med samtidigt på U15 samling med de store A-licens klubber FCK, Lyngby, FCN, OB, Brøndby og sågar en enkelt spiler fra FC Køln. Lucas har faktisk været udtaget hele tre gange, men var desværre skadet og måtte melde fra. Vi har i årgang 2004 i FCH en rigtig stærk og spændende årgang, hvor nu fem spillere er i spil hos DBU (3 på future også). Naturligvis er også de store klubber efter disse drenge, men indtil videre kan vi stolt sige, at drengene har valgt at blive i vores spændende FCH-projekt.

– T+ træner René Lybek

Foto: Kamilla Brøckner Barslund