Skip to main content

Sidste år uddelte vi for første gang Sparekassen Sjællands Talentpris til den FCH-ungdomsspiller på Helsingør Eliteidræts Akademi, der har udmærket sig mest i året der gik. Sidste års pris gik til Emil Steen Rasmussen fra FCH U17 holdets årgang 2002 – oprindeligt Espergærde IF spiller.

I mange år har det lokale erhvervsliv bakket talstærkt op om det store arbejde i ungdomsafdelingen, og i år har ikke været nogen undtagelse.  Derfor er FCH Talent stolte af igen af kunne uddele Sparekassen Sjællands Talentpris, gavmildt sponsoreret af Sparekassen Sjælland.

Årets talent udvælges i et samarbejde mellem FCH Talent og Helsingør Talent & Elite ud fra nogle faste kritierier:

– Hvert kalenderår kårer vi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller. Denne pris bliver givet for at anerkende modtagerens evner både som fodboldspiller i FC Helsingør, og som elev på Helsingør Eliteidræts Akademi

– Modtageren har undervejs udvist stor dedikation, fokus, modenhed og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk har igen gjort at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken.

– Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer og været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

– Et af de vigtigste kriterier for både Sparekassen Sjælland, Helsingør Eliteidræts Akademi (HEA) og FCH Talent, er at både skole og sport prioriteres og hænger sammen i et tæt samspil for de nominerede.

De nominerede i år er:
1. Nicklas Skou Holm – U19
2. Lasse Skafte – U17
3. Mads Havemann – U15

Prisen uddeles inden kampstart på lørdag d. 25.05 inden kampen mod Lyngby BK. Det er også dagen hvor vi tager en festlig afsked med vores gamle stadion, så kom ned og giv en stor hånd til modtageren af Sparekassen Sjællands Talentpris 2019.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk