Skip to main content

New Zealand Football har bekræftet deres landsholdstrup til de kommende kampe mod Curaçao og Bahrain som vil blive spillet d. 9. og 12. oktober (10. og 13. oktober i Aotearoa New Zealand), herunder er fire FC Helsingør-spillere inkluderet i truppen: Elijah Just, Callum McCowatt, Nando Pijanker og Dalton Wilkins (udlejet til Kolding IF).

“Jeg synes, at det taler for styrken af de talenter, vi udvikler, og den succes de har i udlandet, at vi er i stand til at samle en trup uden spillere fra New Zealand og Australien,” siger cheftræner Danny Hay. “Jeg har tillid til det hold, som vi har været i stand til at samle, og jeg ved, at de alle er ivrige efter at komme tilbage på banen efter så lang tid.”


Wilkins er en af de fem spillere, der er indkaldt til deres All Whites-debut, mens Just, McCowatt og Pijanker er blandt de 10 spillere, der var en del af OL-holdet, der nåede kvartfinalen i Tokyo 2020.

All Whites møder Curaçao lørdag d. 9. oktober (søndag d. 10. oktober NZT) og Bahrain tirsdag d. 12. oktober (onsdag d. 13. oktober NZT) i Manama, Bahrain.