Skip to main content
ArkivTalent

Sparekassen Sjællands Talentpris 2018

By 02/05/2018januar 24th, 2022No Comments

 

I tråd med at FC Helsingør Talent udvikler sig, har det lokale erhvervsliv også valgt at bakke op om det store arbejde i ungdomsafdelingen. Af samme årsag har FCH Talent i samarbejde med Sparekassen Sjælland valgt at oprette en ny pris for at præmiere årets talent i FC Helsingør: Sparekassen Sjællands Talentpris, gavmildt sponsoreret af Sparekassen Sjælland.

Årets talent vælges ud fra nedenstående kriterier, og udvælges i et samarbejde mellem FCH Talent samt Helsingør Talent & Elite. Et af de vigtigste kriterier for både Sparekassen Sjælland, Helsingør Eliteidræts Akademi (HEA) og FCH Talent, er at både skole og sport hænger tæt og godt sammen for de nominerede.

Kriterier for uddeling af Sparekassen Sjælland Talentpris: 

Hvert kalenderår kårer vi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller.
Denne pris bliver givet for at anerkende modtagerens evner, både som fodboldspiller i FC Helsingør, og som elev på Helsingør Eliteidræts Akademi. Modtageren har undervejs udvist stor dedikation, fokus, modenhed og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk har igen gjort at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken.
Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer og været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

 De nominerede i år er:

  1. Nicklas Skou Holm – U19
  2. Emil Steen Rasmussen – U17
  3. Valdemar Axel Holze Licht-Larsen – U17
  4. Joshua Hansen – U15
  5. Felix Morbeck – U14

 

Prisen uddeles i pausen af den sidste FC Helsingørhjemmekamp i Alka Superligaen
Så kom ned og giv en stor hånd til modtageren af Sparekassen Sjællands Talentpris 2018.