Skip to main content
ArkivSæsonen 2017/18

Sejr i træningskamp nummer to

By 21/01/2018januar 24th, 2022No Comments
[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.94″ posts_number=”1″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”4754,4755,4756,4757,4758,4759,4760,4761,4762,4763,4764,4765″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#004469″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.94″ background_layout=”light”]

Klik på billedet for at se det i stor version


Lørdag spillede FC Helsingør træningskamp nummer to på dansk jord, mod svenske Falkenbergs FF.

I første halvleg stillede FCH op noget der lignede stærkeste opstilling, og var tydeligt bedre på bolden end svenskerne. De havde dog held til at få lagt et højt pres på midten, og Helsingørspillerne skulle lige finde ind i kampen, der var ret lige de første ti minutter.

I det tolvte minut fik FCH dog brudt det svenske forsvar ned. Pascal Gregor spillede en god stikning dybt til nytilkomne Douglas, der vendte på sin oppasser og sparkede fladt i det korte hjørne.
1-0 FC Helsingør

Og allerede to minutter efter kom Douglas’ angrebsmakker Nicolas Mortensen også på tavlen, da han efter et godt drev med bolden sparkede den ind i det lange hjørne.
2-0 FC Helsingør

Falkenbergs havde svært ved at spille sig gennem Helsingørs tre-mandsforsvar, der havde kaptajn Andreas Holm tilbage, efter hans langvarige rygskade. Men efter 25 minutter lykkedes det dog en af Falkenbergs midtbanespillere at komme fri midt i feltet, men indlægget lå bag ham, og han var tvunget til at afslutte med hælen bag om støttebenet. Det ekvilibristiske forsøg strøg dog lige forbi stolpen. Men smuk afslutning.

FC Helsingør satte sig mere og mere på midtbanen, og pressede svenskerne højere på banen. Efter 35 minutter snittede Nicolas Mortensen bolden videre til en fremstormende Adnan Mohammad, der satte bolden i kassen. Desværre havde dommeren hævet armen for offside, så stillingen forblev 2-0 frem til pausen.

I anden halvleg skiftede Lønstrup og Gellert hele start-11eren, og Falkenbergs kom lidt bedre med i kampen. Det var dog en på dagen meget velspillende Frederik Roepsdorff der kom til første afslutning, da han sparkede hårdt udefra på en kontra, men bolden gik snært forbi. Minuttet efter kom Daniel Jørgensen højest på et FCH-hjørnespark, men igen ville bolden ikke ind på den rigtige side af stolpen.

Efter en lille time fik Falkenbergs så reduceret, til stor glæde for de over 100 Falkenbergsfans der havde fundet vej over sundet. En bold blev slået langt ud i højresiden, hvor FCH-forsvarerne ikke kunne afstemme, hvem der skulle tage sig af den, og i stedet blev den slået hårdt og fladt ind i feltet, hvor en ensom, men helt fri Falkenbergsspiller bare skulle sætte foden på.
2-1 Falkenbergs FF

Målet vækkede FCH-spillerne, der pressede bedre op, og begyndte at gå efter det tredje mål, der kunne lukke kampen. Daniel Stückler havde et par gode forsøg, og fik også bolden i mål, men igen blev målet underkendt for offside.

FCH-presset gav plads til et par giftige Falkenbergs-kontraer, og Adrian Kappenberger måtte give prøver på talentet, da han et par gange måtte frem i sweeper-keeperaktioner, hvor han på et hængende hår fik sparket bolden væk.

I det 88. minut havde Melvin Frithzell et skud på stolpen, men det var som om skarpheden ikke helt var der på den snevåde kunstgræsbane. VI skulle således helt frem til allersidste minut, før Matheus Leiria flot kom højest på et hjørnespark, og utageligt headede bolden ind.
3-1 FC Helsingør

Det blev den sidste aktion i kampen, og FCH kunne glæde sig over en sejr, og gode spillemæssige takter i en velbesøgt kamp på Snekkersten IFs anlæg.

FCH, 1. halvleg: Vaporakis, Holm, S. Henriksen, Gregor, Bay, Adnan, Basse, P. Olsen, Christensen, Douglas, Mortensen
FCH, 2. Halvleg: Kappenberger, Fisch, Jørgensen, Malte, Roepsdorff, Matheus, R. Olsen, Holst, Osama, Stückler, Frithzell

Billeder: FC Helsingør

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]