Skip to main content

Landskrona BoIS bød FC Helsingør velkommen, da de mødtes i årets første træningskamp for FCH. Fra kampens første fløjt viste Landskrona BoIS at de var kommet for at vinde. FCH blev udfordret i boldbesiddelsen, men formåede at holde buret rent i første halvleg. Et kompakt Landskrona hold gjorde det svært for Helsingoranerne i at komme ind i modstanderens straffesparksfelt.

Det blev til en målløs første halvleg.

11 minutter inde i anden halvleg fik Oliver Drost sat første mål i kassen, da han opsnapper bolden efter en redning af Landskrona målmanden. 1-0 til FCH.
FCH bygger videre på deres momentum, da Tonni Adamsen smadrer bolden op i modsatte hjørne, bare 2 minutter efter første FCH scoring. 2-0 til FCH.
14 minutter efter, modtager Oliver Drost bolden på venstre kant, som trækker ind og skyder ned i modsatte målhjørne. 3-0 til FCH.

FCH kunne dog ikke holde buret rent. Landskrona BoIS formår at scorer 2 mål inden kampen fløjtes af, med mål af Erik Pärsson og Linus Olsson. Kampen ender 3-2 til FCH.

Morten Eskesen: “God træningskamp, vi bliver matchet fint pg fordelt spilminutterne rigtig godt. Vi får undgået skader og scoret 3 flotte mål. Det er også godt at se spillere som Drost og Lyng få 90 minutter, da det er længe siden de har fået fuld spilletid. Vi får udnyttet vores gode relationer i truppen, da holdet ligner det samme som i efteråret. Alt i alt en flot spillet træningskamp.”